Slovenija
Oglas

Mallorca, najlepši španski otok iz Zagreba do 20 % ceneje

Ljubljana, 22. 04. 2024 00.15 | Posodobljeno pred 11 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 5 min

Sezona počitnic je tik pred vrati in če se še niste odločili, kje boste preživeli letošnji dopust, imate sedaj popolno priložnost, da si zagotovite oddih na Mallorci kar do 20 % ugodneje. Preverite, kako!

Španski otoki so dolgo veljali za počitniške oaze petičnih gostov. Z vse širšo mrežo letalskih povezav in vključitvijo nizkocenovnih ponudnikov poletov pa so priljubljena otoška letovišča Španije postala dostopna tako rekoč vsem. Tudi Mallorca, oziroma slovensko Majorka, otok sonca, smeha in razgibane pokrajine, ki skupaj z Ibizo, Menorco in Formentero sestavlja Balearske otoke.

Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

Mallorca: čaroben otok izjemnih razsežnosti

Ob besedi Baleari sicer marsikdo najprej pomisli na nore zabave dolgo v noč, a Mallorca lahko ponudi veliko, veliko več. Znana je po svojih spektakularnih plažah z belim peskom in kristalno čistem morju. Razgibana pokrajina Mallorce omogoča številne možnosti za aktivnosti na prostem, kot so pohodništvo, kolesarjenje, potapljanje, jadranje, surfanje in golf. Ponaša se z bogato kulturno dediščino, odlično kulinariko in bogatim izborom vin. Vse to na le dobih 3.600 kvadratnih metrih površine!

Počitnice na Mallorci so torej popolna izbira tako za samostojne raziskovalce in seniorje, kot tudi za zaljubljene pare in družine z otroki. In kar je najboljše: let do Mallorce iz vseh okoliških letališč traja samo okrog dve uri, kar pomeni, da boste na morju hitreje, kot če bi se odpravili na odih k sosedom Hrvatom.

Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

Ponudba počitnic na Mallorci, ki je ne smete zamuditi

Ker Mallorca velja za eno TOP počitniških destinacij leta 2024, so na Počitnice.si pripravili posebno ponudbo aranžmajev za letošnje poletje. Nizkocenovne letalske polete iz Zagreba, Celovca, Graza in Benetk do Palma de Mallorce so združili s ponudbo več kot 200 kakovostnih hotelov 3* in 4* na različnih delih Mallorce in jih oblikovali v ekskluzivne počitniške pakete, ki so tudi do 20 % cenejši od primerljive konkurenčne ponudbe.

Več kot dovolj razlogov torej, da še danes preverite ponudbo TOP počitnic na Mallorci TUKAJ in rezervirate nepozaben oddih po svoji meri. 

Ker so nizkocenovni poleti iz okoliških letališč od aprila do oktobra organizirani večkrat na teden, si lahko namreč privoščite 3, 4, 7, 10, 12 ali 14 dni počitnic na sončni Mallorci - odvisno od razpoložljivega dopusta in finančnih sredstev.

Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

 

Povpraševanje za počitnice na Mallorci lahko pošljete tudi neposredno na info@pocitnice.si in dopišete vaše želje glede datuma in dolžine potovanja, pričakovano namestitev ter število in starost potnikov in že v nekaj urah vam bodo izkušeni svetovalci pripravili nabor najboljših ponudb glede na vaše želje ter vam jih posredovala na elektronski naslov. 

Za več informacij in rezervacije lahko pokličete na 01/280 30 00 ali pa se med ponedeljkom in soboto oglasite v kateri od fizičnih poslovalnic turistične agencije Počitnice.si, v nakupovalnih središčih Supernova Rudnik v Ljubljani ter Supernova Kranj Primskovo. 

Seveda lahko nizkocenovni let in hotel na Mallorci najdete tudi sami, toda ...

... je res vredno izgubljati čas z iskanjem in primerjanjem ponudb različnih letalskih prevoznikov in hotelskih verig? Pri nekaterih da, številni pa ta čas raje namenijo pomembnejšim stvarem v življenju, pa naj si bo to druženje s prijatelji in družino, razne aktivnosti ali zaslužen počitek. In ravno z mislijo na te posameznice in posameznike so pri Počitnice.si ustvarili ekskluzivne počitniške pakete za Mallorco, ki se ponašajo tako z ugodno ceno kot vrhunsko kakovostjo storitve. 

Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

Poleg tega vam pri Počitnice.si oddiha na Mallorci ni treba plačati takoj! Ob rezervaciji poravnate zgolj 30 % akontacije, preostali znesek pa lahko plačate do 14 dni pred odhodom. Zaščiteni ste tudi v primeru odpovedi leta, saj vam turistična agencija Počitnice.si zagotavlja vračilo celotne kupnine v vsega 7 dneh! Ob tem lahko paketu dodate še zavarovanje za primer odpovedi zaradi bolezni, ki znaša 5% kupinine, in ste tako zavarovani z vračilom kupnine tudi v primeru, da zaradi bolezni ne morete na pot. 

Ste še vedno prepričani, da se na počitnice na Mallorci bolj splača v lastni režiji?

In nenazadnje, zakaj med vsemi izjemnimi poletnimi destinacijami izbrati prav Mallorco?

Mallorca se ponaša s tipičnim sredozemskim podnebjem, kar pomeni, da poletje tu traja od zgodnje pomladi do pozne jeseni. Pohvali se lahko z dolgimi belimi peščenimi plažami, številnimi zalivi, kristalno čistim turkiznim morjem ter živahnimi promenadami, ki so kot nalašč za sproščene večerne sprehode. Številne peščene plaže so obdane z borovimi gozdički, ki omogočajo senco in so zato kot nalašč za družine z majhnimi otroki. 

Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

Med družinami je sicer še posebej priljubljena plaža v letovišču Calla Millor, kraju, ki se lahko pohvali s široko ponudbo aktivnosti za otroke in je tudi najboljše izhodišče za raziskovanje otoka - bodisi ob obali proti jugu ali severu do mesta Can Picafort, kjer najdete najlepšo plažo na Mallorci in naravne parke in rezervate za pohodniške ter kolesarske ture, bodisi čez rodovitni osrednji del, ki se proti zahodu povzpne do skoraj alpskih vrhov Tramontane in slikovitih razglednih klifov. 

Seveda je na Mallorci poskrbljeno tudi za vse, ki si želite na počitnicah plesati in zabavati. Mladi (in mladi po srcu) boste zagotovo uživali v letovišču El Arenal na jugu otoka, ki se lahko pohvali tako z izjemno lego, nedaleč od letališča, kot tudi sanjskimi peščenimi plažami, na katerih je živahno podnevi in ponoči. Na plažah se namreč vsak dan odvijajo bučne zabave, zvečer pa se dogajanje preseli v bližnje nočne klube in diskoteke, kjer je pestro vse do jutranjih ur. Zelo živahno je tudi v prestolnici Palma de Mallorca, ki ponuja popolno kombinacijo obmorske sprostitve, umetnosti in sproščene vzdušja.

Več kot dovolj razlogov torej, da letošnji dopust preživite na sončni in rajski Mallorci, zato hitro preverite TOP ponudbo turistične agencije Počitnice.si TUKAJ, pošljite povpraševanje na info@pocitnice.si ali pokličite 01/280 30 00 in si zagotovite nepozaben oddih na izjemnem Balearskem otoku po noro ugodni ceni, tudi do 20 % ceneje
Mallorca
Mallorca FOTO: Shutterstock

 

Naročnik oglasa je Turistična agencija Počitnice.si d.o.o.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja