Slovenija
Oglas

Največji B2B dogodek na temo energetike v JV Evropi

Ljubljana, 26. 04. 2024 09.11 | Posodobljeno pred 10 dnevi

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Energetski prehod EU v nizkoogljično družbo – eden največjih projektov samostojne Slovenije – močno spreminja tržne razmere na skoraj vseh področjih. Podjetjem prinaša kup obveznosti, nalog, izzivov in vprašanj. Ker smo šele na začetku tega prehoda, je vprašanj zelo veliko, časa za iskanje odgovorov pa ni na pretek.

Zato na Celjskem sejmu med 15. in 17. majem 2024 organiziramo mednarodno konferenco SEEnergy na temo energetskega prehoda JV Evrope v nizkoogljično družbo. Ta bo ponudila kar nekaj odgovorov tujih in domačih strokovnjakov na vprašanja, s katerimi se ukvarjate v podjetjih. Poteka samo enkrat na dve leti, zato je ne smete zamuditi!

SEEnergy
SEEnergy FOTO: Arhiv ponudnika

Ta edinstven B2B dogodek se odvija le enkrat na dve leti, zato ga res ne smete zamuditi!

Tridnevna konferenca bo razdeljena na 10 večjih sklopov, od katerih jih je polovica namenjena industriji in drugim večjim porabnikom energije. Poglejmo si nekaj najbolj izstopajočih tematik:

Prvi dan se bomo osredotočili na digitalizacijo v energetiki, predstavili bomo rešitve za znižanje stroškov omrežnine ter se dotaknili novega obračuna omrežnine, ki začne veljati 1. julija letos.

Naslednji sklop bo obravnaval zajem in pripravo CO2, kar bo še posebej zanimivo za podjetja, ki upravljajo naprave z dovoljenji za izpuščanje toplogrednih plinov, kot tudi za ostale, kjer v proizvodnih procesih nastajajo emisije CO2.

Prvi dan bomo zaključili s sklopom o vodiku kot okolju prijaznem nosilcu energije, kjer bomo razpravljali o njegovem potencialnem doprinosu k doseganju evropskih klimatskih in energetskih ciljev, obenem pa bomo predstavili tudi projekt Vodikove doline.

V četrtek se bomo posvetili financiranju energetskih projektov in razpravljali o širokem spektru nepovratnih sredstev, ugodnih posojilih in uspešnih primerih samooskrbnih skupnosti.

Na zadnji dan konference, v petek, bo minister za okolje, podnebje in energijo, mag. Bojan Kumer, skupaj z energetskimi ministri iz drugih držav Jugovzhodne Evrope, predstavil spremembe in trende, ki so jih države članice EU vnesle v zadnje NEPN-e (Nacionalne energetske in podnebne načrte), ki jih morajo oddati do 30. junija letos.

Več informacij o samem programu in govorcih najdete na uradni spletni strani mednarodne konference SEEnergy.

KOTIZACIJA ZA KONFERENCO VKLJUČUJE:

- dostop do vseh predavanj in razstav,

- pogostitev med vsemi odmori,

- kosilo,

- gradivo,

- potrdilo o udeležbi,

- brezplačno parkirno mesto.

Vendar to še ni vse! Če se prijavite do 26. aprila, lahko izkoristite ekskluziven EARLY BIRD popust in prihranite 15 % pri nakupu vstopnice. Ob naročilu vstopnic vpišite kodo: EARLYBIRD15. 

Ne zamudite te priložnosti! Obiščite našo spletno stran in se prijavite še danes!

Sooblikujmo zeleno prihodnost skupaj!


Naročnik oglasne vsebine je SEEnergy.

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja