Slovenija
Oglas

Otvorite svoj poletni dopust z zabavo v Zagrebu

Ljubljana, 05. 05. 2023 00.15 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 3 min

PRIHAJA LMF FESTIVAL – NAJVEČJI FESTIVAL ELEKTRONSKE GLASBE NA PROSTEM!

Na odru ob Jarunskem jezeru se bodo od 15. do 17. junija 2023 zvrstili mnogi znani DJ-i.

LMF

Above&Beyond, Adam Beyer, John Summit, Camelphat, Artbat so le nekateri izmed velikanov elektronske scene, ki bodo nastopili na tretji ediciji največjega zagrebškega open-air festivala –festivala LMF.

Po lanskoletnem uspešnem 3-dnevnem spektaklu z več kot 25.000 obiskovalci bo festival LMF ponovno zatresel hrvaško metropolo in na enem mestu združil prave ljubitelje elektronske glasbe.

V treh dneh, od 15. do 17. junija, se bo na štirih mogočnih odrih (Main stage, Techno forest, City stage in R'n'B stage) na zagrebškem jezeru Jarun predstavilo več kot 70 tujih in domačih DJ-jev. Čeprav je Let The Music Be Free (LMF) eden najmlajših hrvaških festivalov, je letošnja zasedba dokaz, da je tudi hkrati eden najbolj zaželenih, saj so svoj prihod potrdile največje svetovne zvezde - Above&Beyond, Adam Beyer, John Summit. , Camelphat, Claptone, Dombresky, Artbat, Anfisa Letyago so le nekateri izmed vladarjev elektronske in klubske scene.

LMF

Festival LMF je od svoje premierne izvedbe v Las Vegasu leta 2019 in prve zagrebške izvedbe leta 2021 postal prepoznavno ime na svetovnem prizorišču, kar dokazuje povečan obisk gostov iz vsega sveta, s čimer se je Zagreb izkazal kot ena najbolj zaželenih turističnih destinacij. Čeprav je večina elektronskih festivalov potekala predvsem na Jadranu, so organizatorji festivala LMF prepričani, da si tudi hrvaška metropola zasluži tovrstno prireditev svetovnega kova.

Podajte se torej v poletje s festivalom LMF, ki bo zasedel področje okoli jezera Jarun. Zagotavljamo vam vrhunsko 3-dnevno zabavo v objemu narave.

Letošnja izvedba največjega zagrebškega festivala na prostem poleg veličastnega line-upa bo ponudila tudi veliko interaktivnih vsebin, ki bodo dodatno obogatile festivalsko ponudbo.

LMF

Znano je, da je cilj LMF-ja promovirati različne zvrsti elektronske glasbe, zato poskušamo vsako leto pripeljati najboljše svetovne DJ-je. Na jezeru Jarun bo nastopilo več kot 70 izvajalcev, kar bo odlična uvertura v prihajajočo poletno sezono v Zagrebu, so sporočili organizatorji LMF, nosilci priznanja 'hrvaški ambasador za prispevek k glasbeni sceni'.

Čeprav festival LMF letos poteka šele tretjič, beleži že ogromno oboževalcev, ki nestrpno pričakujejo junij in z njim zabavo na največjem elektronskem dogodku v Zagrebu.

Vstopnice za prihajajočo spektakularno edicijo LMF si lahko zagotovite na https://lmffestival.com/tickets/.

Seznam vseh izvajalcev, ki bodo od 15. do 17. junija 2023 nastopili in zabavali občinstvo na največjem zagrebškem elektronskem festivalu na prostem, si lahko ogledate tukaj: https://lmffestival.com/#lineup.

Zagotovite si tri proste dni, obiščite Zagreb in festival LFM ter doživite vrhunsko ekstazo elektronske glasbe.

 

Naročnik oglasa je Playbox d.o.o.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1