Hokej

Nov napadalec v Tivoliju

Ljubljana, 26. 04. 2023 12.02 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 1 min

Ameriški napadalec Trevor Gooch je v torek s svojim moštvom Aalborg Pirates osvojil dansko prvenstvo, danes pa ga v ljubljanskem hokejskem taboru napovedujejo kot novo okrepitev HK SŽ Olimpija. Zmaji so v tej sezoni lige ICEHL zasedli 12. mesto med 13 ekipami in ostali brez končnice. Na domačih tleh pa so osvojili dvojno krono s pokalnim in državnim naslovom.

Za ogled potrebujemo tvojo privolitev za vstavljanje vsebin družbenih omrežij in tretjih ponudnikov.

Trevor Gooch prihaja iz Mantue iz ameriške zveze države New Jersey. V pretekli sezoni je bil med najboljšimi strelci danske lige in je pomembno prispeval k uspehu svoje ekipe. V zadnji sezoni je na 65 tekmah dosegel 55 točk (26 golov in 29 podaj). Pred prihodom v Aalborg je v ECHL v dresu moštva Reading Royals na 65 tekmah dosegel 73 točk (41 golov in 32 podaj) . "Za prihod v Ljubljano sem se odločil, ker tu vidim odlično priložnost. Veselim se izziva in bom po svojih najboljših močeh pomagal klubu, da se vrne na zmagovita pota. Slišal sem tudi same dobre stvari o mestu, zato sem navdušen, da se podajam novim izzivom naproti. Vsaka sezona je nov začetek, zato komaj čakam, da bom kmalu spoznal svojo novo ekipo," je o prihodu v moštvo HK SŽ Olimpija za uradno klubsko spletno stran povedal Trevor Gooch.

Finski strateg na ljubljanski klopi Upi Karhula že sestavlja ekipo za naslednjo sezono.
Finski strateg na ljubljanski klopi Upi Karhula že sestavlja ekipo za naslednjo sezono. FOTO: Luka Kotnik

"Trevor je odličen strelec, ki se dobro odkriva in zna izkoristiti tako ustvarjene priložnosti za gol. Je močan in energičen napadalec, ki je točkovno zelo učinkovit. Njegovi nekdanji soigralci in trenerji so pohvalili tudi njegov moštveni duh in predanost ekipi. Veselimo se njegovega prihoda," za klubsko spletno stran pravi Anže Ulčar, direktor HK SŽ Olimpija.

  • 9
  • 8
  • 7
  • 6
  • 5
  • 4
  • 3
  • 2
  • 1

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

walter2
26. 04. 2023 16.58
+1
Spet bo potekla sezona kjer je rezervirano začelje ICEHL lige,a klub bo imel enormne stroške zaradi preplačanih igralcev!Vse do bankrota zaradi trme!
el capitano
26. 04. 2023 15.06
+0
A v Mariboru ne igrajo hokeja
FaTa Albanka
26. 04. 2023 15.01
-4
A to sploh se kdo gleda , sm ze pozabo da sploh obstaja ta sport
SON?EK 12
26. 04. 2023 18.48