Liga prvakov

Klopp se je odzval na govorice o sporu v slačilnici: Ne verjemite vsemu

Liverpool, 28. 04. 2019 06.00 |

PREDVIDEN ČAS BRANJA: 2 min

Če so pred nekaj dnevi navijače Liverpoola presenetila namigovanja o sporu med Jürgenom Kloppom in klubskim zvezdnikom Mohamedom Salahom, je nemški nogometni strokovnjak ogenj v strehi kmalu pogasil. Redsi so si na zadnji prvenstveni tekmi s petardo zagotovili lepo popotnico pred potovanjem na iberski polotok, od koder so se govorice tudi razširile po Evropi.

Španski AS je pred dnevi ’udaril’ z novico, da v slačilnici Liverpoola le ni vse kot bi moralo biti. Po besedah španskih novinarjev naj bi si v lase skočila Jürgen Klopp in Mohamed Salah, ki ga številni v poletnem prestopnem roku povezujejo z madridskim Realom. Egipčan naj bi se tako še močneje nagibal k odhodu, njegova slaba volja, pa bi lahko močno zamajala vzdušje v ekipi pred pomembno prvo polfinalno tekmo z Barcelono.

"Nisem se sporekel z Mo-jem po tekmi s Chelseajem, prav tako sezona Roberta Firmina še zdaleč ni končana," je bil jasen Klopp.
"Nisem se sporekel z Mo-jem po tekmi s Chelseajem, prav tako sezona Roberta Firmina še zdaleč ni končana," je bil jasen Klopp. FOTO: AP

A očitno so namigovanja španskih medijev iz trte izvita. Novico je že kmalu po objavi demantiral Salahov agent Ramy Abbas Issa, ki je na družabnem omrežju zapisal: "Spet govorijo iz svoje riti (op. AS(s) v angleščini označuje zadnjico)." Po zadnji tekmi s Huddersfieldom se vprašanjem na tekmo spora ni uspel izogniti niti Klopp, ki je pometel z vsemi zlobnimi namigovanji Špancev.

"Vedno rad poudarjam, ne verjemite vsemu. Ne smeš verjeti niti trem odstotkom tega, kar slišiš na družabnih omrežjih," je v pogovoru za BBC dejal Nemec in nadaljeval: "Nisem se sporekel z Mo-jem po tekmi s Chelseajem, prav tako sezona Roberta Firmina še zdaleč ni končana. Gre za manjšo poškodbo. On je vendarle Bobby Firmino in prepričan sem, da bo nared za tekmo z Barcelono. Nič še ni stoodstotno. A vendar... On je Bobby Firmino, pravi stroj!"

BARCELONA - LIVERPOOL

  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja
  • Telefon meseca maja

KOMENTARJI (4)

Opozorilo: 297. členu Kazenskega zakonika je posameznik kazensko odgovoren za javno spodbujanje sovraštva, nasilja ali nestrpnosti.

MacekMuri75B
29. 04. 2019 09.20
Klasične igrice pred velikimi tekmami ...
Mirhollio
28. 04. 2019 10.50
+3
Španvi se radinjajčkajobtakole, preko medijev...
Nimasmisla
28. 04. 2019 08.30
+0
to novico je plasirala barca
by_Dejan
28. 04. 2019 09.00
+11
Maš prav in kolikor vem, je bil Messi pobudnik... 🤨